Bereidingswijze
Rijg de uien aan spiesen en neem 2 spiesjes per plak. Verhit de olie in de grillpan en gril hierin de uienplakken aan beide kanten 3-5 minuten per kant op middelhoge stand, tot ze beetgaar zijn.
Zet de warmtebron lager en voeg de tijm toe. Giet de balsamico en 1-2 eetlepels water erbij en gril verder tot het vocht is verdampt. Keer de uien tussendoor om. Bestrooi met de pecorino en munt.
Zet de warmtebron lager en voeg de tijm toe. Giet de balsamico en 1-2 eetlepels water erbij en gril verder tot het vocht is verdampt. Keer de uien tussendoor om. Bestrooi met de pecorino en munt.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
....
Ingrediƫnten
4 rode uien (in plakken van ca. 2 cm )
2 eetlepels olijfolie
2 theelepels tijm
2 eetlepels balsamicoazijn
2 eetlepels pecorinokaas (grof geraspt)
2 eetlepels munt (fijngesneden)
2 eetlepels olijfolie
2 theelepels tijm
2 eetlepels balsamicoazijn
2 eetlepels pecorinokaas (grof geraspt)
2 eetlepels munt (fijngesneden)
Hulpmiddelen & keukengerei
Grillpan
Spiesen
Spiesen
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1494098
Homepage ID
3037654
Teller
0
Bron
Boodschappen.nl
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch