Bereidingswijze
Verhit de boter in de koekenpan en fruit hierin sjalotten en in plakjes gesneden champignons in 3 minuten mooi goudbruin.
klop intussen de eieren los met melk en giet dit mengsel in de pan.
Blijft voortdurend roeren tot het ei is gestold maar nog zacht en iets vochtig is.
Breng op smaak met zout , versgemalen peper en een snuf nootmuskaat en verdeel het roerei over de warme sneetjes toast.
klop intussen de eieren los met melk en giet dit mengsel in de pan.
Blijft voortdurend roeren tot het ei is gestold maar nog zacht en iets vochtig is.
Breng op smaak met zout , versgemalen peper en een snuf nootmuskaat en verdeel het roerei over de warme sneetjes toast.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijke lunch met roerei , champignons en toast , makkelijk en snel klaar.
Ingrediƫnten
3 el boter
2 fijngehakte sjalotten
150 g champignons , in plakjes gesneden
6 eieren
8 el melk
1/3 tl zout
versgemalen zwarte peper
nootmuskaat
4 sneetjes geroosterd brood
2 fijngehakte sjalotten
150 g champignons , in plakjes gesneden
6 eieren
8 el melk
1/3 tl zout
versgemalen zwarte peper
nootmuskaat
4 sneetjes geroosterd brood
Hulpmiddelen & keukengerei
mengkom
garde
koekenpan
garde
koekenpan
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1494074
Homepage ID
3038628
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht