Bereidingswijze
Zet 2 kopjes espresso.
Klop het eigeel en de zoete gecondenseerde melk tot licht schuimende of zachte pieken.
Voeg het eimengsel toe bovenop de espresso.
Klop het eigeel en de zoete gecondenseerde melk tot licht schuimende of zachte pieken.
Voeg het eimengsel toe bovenop de espresso.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Het klinkt misschien vreemd , maar deze Vietnamese eierkoffie is heerlijk anders. Eidooier en gecondenseerde melk worden opgklopt en vervolgens gebruikt om hete espresso te overgieten.
Ingrediƫnten
36 cl espresso
1 eigeel
4 el gezoete gecondenseerde melk
1 eigeel
4 el gezoete gecondenseerde melk
Hulpmiddelen & keukengerei
mengkom
garde
garde
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Vietnamees
Soort gerecht / gang
Niet-alcoholische dranken
Recept ID
1494038
Homepage ID
3038628
Teller
0
Bron
recipes.net
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht