Bereidingswijze
Smelt de boter in kleine pot of steelpannetje , voeg de bloem toe. Laat dit zachtjes bakken en niet kleuren.
Voeg de wildfond toe en mix even en laat even goed doorkoken en voeg de peperkorrels , tijm en laurier toe.
Breng op smaak met zout en peper , werk af met de koude boter er onder te roeren.
Voeg de wildfond toe en mix even en laat even goed doorkoken en voeg de peperkorrels , tijm en laurier toe.
Breng op smaak met zout en peper , werk af met de koude boter er onder te roeren.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit recept kan je gebruiken als basis wildsaus voor al uw verdere wildbereidingen.
Ingrediƫnten
400 ml wildfond
25 verse groene peperkorrels
1 takje tijm
2 blaadjes laurier
20 g boter
20 g bloem
20 g koude boter
peper en zout
25 verse groene peperkorrels
1 takje tijm
2 blaadjes laurier
20 g boter
20 g bloem
20 g koude boter
peper en zout
Hulpmiddelen & keukengerei
kleine pot of steelpannetje
mixer
mixer
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1494020
Homepage ID
3038628
Teller
0
Bron
lacroix.be
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht