Gegrilde portobello met knoflookolie en parmezaan

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 12/22/2022 - 16:26
Bereidingswijze
Besprenkel elke paddenstoel met 1⁄2 eetlepel olie en wrijf goed in.
Bestrooi met de rozemarijn.
Verhit de grillpan en gril hierin de portobello's op een hoge stand aan beide kanten circa 3 minuten per kant.
Meng de rest van de olie met de knoflook en azijn.
Bestrijk de gegrilde portobello's met de knoflookolie.
Schaaf de kaas in flinters en garneer de portobello's ermee.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Van de grill krijgen groenten nog meer smaak! En het is nog eens snel klaar ook. Dit gerecht met portobello is perfect als bijgerecht of voorgerecht.
Ingrediënten
4 portobello's
4 eetlepels olijfolie
1 eetlepel rozemarijn (fijngehakt)
2 teentjes knoflook (fijngehakt)
2 eetlepels wittewijnazijn
15 gram Parmezaanse kaas (aan een stuk)
Hulpmiddelen & keukengerei
grillpan
Leuke tips
Serveer de gegrilde portobello's als hoofdgerecht op hamburgerbroodjes met friet erbij.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1494002
Homepage ID
2961741
Teller
0
Bron
Boodschappen
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
Janine58