Grana met vijgensaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 12/22/2022 - 16:12
Bereidingswijze
Maal de vijgen, wijn, honing en tijm in de keukenmachine tot een dikke saus.
Snijd de kaas in platte blokjes.
Serveer de kaas met de vijgensaus als dip.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ben je op zoek naar een lekkere dip voor de kaas op je borrelplank? Maak zelf eens een vijgendip!
Ingrediƫnten
100 gram gedroogde vijgen (in stukjes)
2 eetlepels Chianti of
2 eetlepels rode port of
2 eetlepels druivensap
1 eetlepel honing
2 takjes tijm (gerist)
250 gram grana padano-kaas of
250 gram Parmezaanse kaas
Hulpmiddelen & keukengerei
keukenmachine
Leuke tips
Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten.
Wil je het recept strikt vegetarisch maken?
Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1493998
Homepage ID
2961741
Teller
0
Bron
Boodschappen
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
Janine58