Bereidingswijze
1. Kook de tortellini beetgaar
2. Bak intussen de spekjes in een droge hete koekenpan
3. schil de peren en snijd ze in blokjes
4. Voeg de blokjes peer, creme fraîche, tijm peper en zout toe aan de spekjes
5. Giet de tortellini af en schep ze door het mengsel
6. Bestrooi met de parmezaanse kaas en naar smaak extra tijm en basilicumblaadjes
2. Bak intussen de spekjes in een droge hete koekenpan
3. schil de peren en snijd ze in blokjes
4. Voeg de blokjes peer, creme fraîche, tijm peper en zout toe aan de spekjes
5. Giet de tortellini af en schep ze door het mengsel
6. Bestrooi met de parmezaanse kaas en naar smaak extra tijm en basilicumblaadjes
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
gewoon lekker
Ingrediënten
500 gram tortellini formaggio
250 gram magere gerookte spekblokjes
3 handperen
200 ml creme fraîche
1 tl gehakte tijm
zout
peper
geraspte parmezaanse kaas
basilicunblaadjes
250 gram magere gerookte spekblokjes
3 handperen
200 ml creme fraîche
1 tl gehakte tijm
zout
peper
geraspte parmezaanse kaas
basilicunblaadjes
Hulpmiddelen & keukengerei
hapjespan
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1493973
Homepage ID
3037654
Teller
0
Bron
Boodschappen 09/2022
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht