Lasagnette met worst en ricotta

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/19/2022 - 21:40
Bereidingswijze
Zorg dat je de braadworsten vooraf geweld hebt in lauw water.

1. Snijd de lasagnabladen in de lengte in 4 linten. Kook de pasta in 4 minuten beetgaar en roer de linten los met een pollepel
2. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak het worstvlees in ca. 2 minuten goudbruin. Voeg de roerbakgroenten toe en bak ze 5 minuten mee. Voeg de tomatenblokjes toe, breng op smaak met peper en zout en laat 5 minuten pruttelen.
3. Roer de pastalinten door de saus. Verdeel de ricotta in kleine bergjes over de pan en bestrooi met basilicum. Besprenkel naar smaak met extra olijfolie.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Gewoon simpel lekker!
Ingrediƫnten
250 gr lasagnabladen, koelvers
2 el olijfolie
2 braadworsten, vel verwijderd
400 gr italiaanse roerbakgroenten
1 blik tomatenblokjes
125 gr ricotta
2 takjes basilicum, grof gehakt
Leuke tips
Neem in plaats van lasagne tagliatelle
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1493972
Homepage ID
3037654
Teller
0
Bron
Boodschappen 09/2022
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
WMM