Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 °C. Smelt de boter in een steelpan. Doe het zelfrijzend bakmeel, de amandelmeel en de fijne kristalsuiker in een kom. Voeg de gesmolten boter, het zout en vanillearoma toe. Kneed tot een deegbal
Bekleed de brownievorm met bakpapier en verdeel het deeg in een gelijkmatige laag over de bodem. Bak 15 min. in het midden van de oven. Meng ondertussen in een kom de gecondenseerde melk met de notenmix. Neem de koek uit de oven en verdeel het notenmengsel erover. Bak nog 15 min. in het midden van de oven. Neem uit de oven, laat in 2 uur helemaal afkoelen en snijd in porties..
Bekleed de brownievorm met bakpapier en verdeel het deeg in een gelijkmatige laag over de bodem. Bak 15 min. in het midden van de oven. Meng ondertussen in een kom de gecondenseerde melk met de notenmix. Neem de koek uit de oven en verdeel het notenmengsel erover. Bak nog 15 min. in het midden van de oven. Neem uit de oven, laat in 2 uur helemaal afkoelen en snijd in porties..
Aantal personen
20.00
Aantal stuks
20.00
Vertel iets leuks over dit recept
te lekker
Ingrediënten
100 g amandel meel
100 g ongezouten roomboter
100 g zelfrijzend bakmeel
100 g fijne kristalsuiker
½ tl zout
1 tl vanillearoma
250 ml gecondenseerde melk in blik
150 g gezouten notenmelange
100 g ongezouten roomboter
100 g zelfrijzend bakmeel
100 g fijne kristalsuiker
½ tl zout
1 tl vanillearoma
250 ml gecondenseerde melk in blik
150 g gezouten notenmelange
Hulpmiddelen & keukengerei
brownievorm (28 x 18 cm)
Leuke tips
niet het hele blikje gecondenseerde melk nemen, want dan wordt het te plakkerig
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1493920
Homepage ID
1997399
Teller
0
Bron
internet
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht