Bereidingswijze
Roer een marinade van 2 el olie, tijm, sinaasappelrasp, knoflook en een snufje chilipoeder. Kwast er de kabeljauwstukken mee in en leg ze in een ovenschaal. Bestrooi de kabeljauw vervolgens met wat zout.
Kruis de tomaatjes aan de bovenkant in en schik ze naast de kabeljauw. Giet de rest van de marinade over de tomaatjes en de kabeljauw.
Ondertussen staat de oven al op 180 graden voorverwarmd. Zet de vis voor 15 minuten in het midden van de oven.
Serveer met een smeuïge puree. Giet eventueel wat van het vrijgekomen smaakvol vocht over de puree op je bord.
Kruis de tomaatjes aan de bovenkant in en schik ze naast de kabeljauw. Giet de rest van de marinade over de tomaatjes en de kabeljauw.
Ondertussen staat de oven al op 180 graden voorverwarmd. Zet de vis voor 15 minuten in het midden van de oven.
Serveer met een smeuïge puree. Giet eventueel wat van het vrijgekomen smaakvol vocht over de puree op je bord.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijk gerecht met weinig ingrediënten. Slank en super smaakvol en staat binnen 10 minuten in de oven.
Ingrediënten
2 stuks dikke kabeljauwfilet van 150 gram
2 el olijfolie
1 grote teen knoflook, geperst
1 tl gemalen komijn
1 el sinaasappelrasp
1 el verse tijmblaadjes
chilipeper uit een molentje
12 kleine trostomaten
2 el olijfolie
1 grote teen knoflook, geperst
1 tl gemalen komijn
1 el sinaasappelrasp
1 el verse tijmblaadjes
chilipeper uit een molentje
12 kleine trostomaten
Hulpmiddelen & keukengerei
kom, ovenschaal, rasp , knoflookpers
Leuke tips
Lekker met een smeuïge puree en een groene salade.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Wereld
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1493906
Homepage ID
2796273
Teller
0
Bron
Visgerechten .nl Naar eigen smaak aangepast, eigen tekst en foto's.
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht