Bereidingswijze
Breek het kaneelstokje doormidden. Boor de appels uit en schil ze.
Pers de sinaasappelen uit. Doe het sinaasappelsap in een steelpan. Zet het kaneelstokje in de holte van de appels. Zet de appels in een steelpan . Druppel wat honing of agavesiroop over de appels. Breng aan de kook en stoof de appels 10 minuten gaar. Heerlijk.
Pers de sinaasappelen uit. Doe het sinaasappelsap in een steelpan. Zet het kaneelstokje in de holte van de appels. Zet de appels in een steelpan . Druppel wat honing of agavesiroop over de appels. Breng aan de kook en stoof de appels 10 minuten gaar. Heerlijk.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Appels kun je heel goed stoven. Heerlijk deze in sinaasappelsap gestoofde appels met kaneel en honing. Simpel, snel klaar en super verantwoord! Een heerlijk daags toetje of een verantwoord tussendoortje op een koude winterdag.
Ingrediënten
2 appels
1 kaneelstokje
1 el honing of agavesiroop
2 sinaasappelen
1 kaneelstokje
1 el honing of agavesiroop
2 sinaasappelen
Hulpmiddelen & keukengerei
Pers, pan, dunschiller, appelboor
Leuke tips
Strooi eventueel nog wat kaneel over de appels.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1493905
Homepage ID
2796273
Teller
0
Bron
Voedingscentrum Eigen tekst en foto's
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch