Bereidingswijze
-bak het rundvlees, uien, paprika's en champignons in een grote pan, breek het vlees tijdens het koken uit elkaar en laat overtollig vet weglopen.
-Voeg de knoflook en steakkruiden toe en kook tot geurig, ongeveer een minuut.
-Voeg de bouillon, ketchup en Worcestershire-saus toe, breng aan de kook, zet het vuur laag en laat 10 minuten sudderen.
-Als je cheese whizz gebruikt, mix er dan doorheen en geniet ervan!
-Als je provolone gebruikt, meng het dan door de soep en laat het smelten OF verdeel de soep over ovenvaste kommen, bedek met de provolone en plaats onder de grill van de oven tot de kaas gesmolten is, ongeveer 1-2 minuten.
Optie: voeg een snufje rode pepervlokken toe samen met de knoflook voor wat pit!
Optie: voeg 200 g pasta en extra 50 cl runderbouillon toe voor een pastaversie!
Tip: Lekker met crostini!
-Voeg de knoflook en steakkruiden toe en kook tot geurig, ongeveer een minuut.
-Voeg de bouillon, ketchup en Worcestershire-saus toe, breng aan de kook, zet het vuur laag en laat 10 minuten sudderen.
-Als je cheese whizz gebruikt, mix er dan doorheen en geniet ervan!
-Als je provolone gebruikt, meng het dan door de soep en laat het smelten OF verdeel de soep over ovenvaste kommen, bedek met de provolone en plaats onder de grill van de oven tot de kaas gesmolten is, ongeveer 1-2 minuten.
Optie: voeg een snufje rode pepervlokken toe samen met de knoflook voor wat pit!
Optie: voeg 200 g pasta en extra 50 cl runderbouillon toe voor een pastaversie!
Tip: Lekker met crostini!
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een smakelijke maaltijdsoep met alle smaken van de Philly cheesesteak !
Ingrediƫnten
500 g rundergehakt
1 ui, in blokjes
2 groene paprika's, in blokjes
220 g champignons, in vieren of in plakjes
2 teentjes knoflook, gehakt
1 eetlepel Montreal steak kruiden (kant en klaar te koop of zelf maken zie bij tips !
1 Liter runderbouillon
2 eetlepels ketchup
1 eetlepel worcestershiresaus
**100 g cheese whiz en/of 100 g provolone kaas (plakjes of versnipperd)
1 ui, in blokjes
2 groene paprika's, in blokjes
220 g champignons, in vieren of in plakjes
2 teentjes knoflook, gehakt
1 eetlepel Montreal steak kruiden (kant en klaar te koop of zelf maken zie bij tips !
1 Liter runderbouillon
2 eetlepels ketchup
1 eetlepel worcestershiresaus
**100 g cheese whiz en/of 100 g provolone kaas (plakjes of versnipperd)
Hulpmiddelen & keukengerei
**Cheez Whiz is een merk van verwerkte kaassaus of spread geproduceerd door Kraft Foods
Leuke tips
Montreal kruiden ; meng alles dooreen !
2 eetlepels paprikapoeder (geen gerookte paprikapoeder!)
2 eetlepels zwarte peper gebroken.
1 eetlepels knoflookpoeder.
1 eetlepel uienpoeder.
1 eetlepel korianderzaad gemalen.
1 eetlepel dillezaad gemalen.
1 eetlepel chili vlokken.
2 eetlepels paprikapoeder (geen gerookte paprikapoeder!)
2 eetlepels zwarte peper gebroken.
1 eetlepels knoflookpoeder.
1 eetlepel uienpoeder.
1 eetlepel korianderzaad gemalen.
1 eetlepel dillezaad gemalen.
1 eetlepel chili vlokken.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
1493897
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
closet cooking
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht