Singapore Chili Scampi

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 12/10/2022 - 10:28
Bereidingswijze
-Verhit de olie in een pan.
-Voeg de knoflook, gember, sjalotten en pepers toe en bak tot geurig, ongeveer een minuut.
-Voeg de garnalen toe en bak een minuutje aan beide kanten.
-Voeg het water, de tomatensaus, de zoete chilisaus en het limoensap toe. suiker en maizena en breng aan de kook.
-Roer het ei door de pan en blijf roeren tot het ei gaar is.
Afbeelding
Singapore Chili Scampi
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
De Singaporese chili-garnalen zijn gemakkelijk te maken ; de zoetzure tomatensaus is TOP ! 
Ingrediënten
1 eetlepel arachideolie
500 g scampi (gepeld en ontdaan van darmkanaal)
1 eetlepel knoflook (gehakt)
1 eetlepel gember (geraspt)
50 g sjalotten (gehakt)
cayennepeper of rode jalapenos (in plakjes), naar smaak
12 cl water
4 eetlepels tomatensaus
3 eetlepels zoete chilisaus
1/2 limoen (sap)
2 theelepels palmsuiker (geraspt of suiker)
1 theelepel maïszetmeel
1 ei (licht geklopt)
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1493892
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
Closet Cooking - pinterest-
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester