Ravioli met aubergine en pittige tomatensaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 12/03/2022 - 08:24
Bereidingswijze
Tomatensaus:
-verwarm de oven voor op 200°C.
-spoel de tomaten, verwijder het kroontje en snij in grote stukken.
-pel de teentjes look en hak fijn.
-pluk de basilicumblaadjes en rozemarijn en hak eveneens fijn.
-snij de pepertjes, met zaadjes, in kleine ringen.
-schik alles, behalve de basilicum, op een bakplaat en laat gedurende 40 minuten garen in de oven op 180°C.
-Kruid met peper en zout.
-Pureer het geheel met de basilicum en voeg de passata toe.
-Hou de saus warm terwijl je de ravioli kookt in gezouten kokend water zoals aangegeven op de verpakking.

-Verdeel de ravioli over de borden en giet de saus erover.
-Werk af met gemalen Parmezaanse kaas en versier met wat verse rozemarijn.
Afbeelding
Ravioli met aubergine en pittige tomatensaus
Ravioli met aubergine en pittige tomatensaus
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Super lekker voorgerecht voor de feestdagen , dat erg makkelijk te bereiden is aangezien we de gevulde ravioli kant-en-klaar kopen . 
Ingrediënten
1 bosje basilicum
2 takken rozemarijn
1 verpakking kant- en- klaar (Spar) Ravioli giganti aubergine ( reeds gevulde ravioli met aubergine- zie foto)
geraspte Parmezaanse kaas
1/2 kg tomaten
3 tenen look
2 chilipepertjes
3 el olijfolie
50 cl tomatenpassata
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1493843
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
spar
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
marcdepester