Bereidingswijze
-verdeel de roomkaas gelijkmatig over de tortilla's.
-Bestrooi elk met 1 theelepel kruiden, rol op en snijd in stukjes van circa 2,5 cm (Ik heb de uiteinden afgesneden en de rest in 6 stukken gesneden voor in totaal 36 happen.)
-Smelt boter in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
-Voeg de bites toe en bak 1-2 minuten, of tot ze goudbruin zijn. Draai om en herhaal met de andere kant.
Serveer warm.
-Bestrooi elk met 1 theelepel kruiden, rol op en snijd in stukjes van circa 2,5 cm (Ik heb de uiteinden afgesneden en de rest in 6 stukken gesneden voor in totaal 36 happen.)
-Smelt boter in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
-Voeg de bites toe en bak 1-2 minuten, of tot ze goudbruin zijn. Draai om en herhaal met de andere kant.
Serveer warm.
Afbeelding
Aantal personen
8.00
Aantal stuks
36.00
Vertel iets leuks over dit recept
Zet eens iets anders op tafel dan chips.....Roomkaas Tortilla Bites zijn een makkelijk, maar smakelijk (warm) hapje
Ingrediƫnten
6 middelgrote (diameter 20 cm )) tortilla's
220 g roomkaas, kamertemperatuur
2 eetlepels alles kruiden
2 eetlepels boter
220 g roomkaas, kamertemperatuur
2 eetlepels alles kruiden
2 eetlepels boter
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1493833
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch