Bereidingswijze
Stap 1
Verwarm de oven voor op 210 graden.
Stap 2
Was de winterpenen goed en snij deze in dunne plakjes. Halveer de cherrytomaatjes.
Stap 3
Hussel de winterpeen, cherrytomaatjes en krieltjes in een kom met 2 eetlepels olijfolie, zout en peper.
Stap 4
Verdeel alles over een ovenschaal of bakplaat. Verdeel ook de merguezworstjes over de ovenschaal of bakplaat.
Stap 5
Bak het geheel in de oven in 25 tot 30 minuten goudbruin en gaar.
Tip
Voeg voor extra groenten in partjes gesneden rode ui en plakjes zoete puntpaprika toe.
Verwarm de oven voor op 210 graden.
Stap 2
Was de winterpenen goed en snij deze in dunne plakjes. Halveer de cherrytomaatjes.
Stap 3
Hussel de winterpeen, cherrytomaatjes en krieltjes in een kom met 2 eetlepels olijfolie, zout en peper.
Stap 4
Verdeel alles over een ovenschaal of bakplaat. Verdeel ook de merguezworstjes over de ovenschaal of bakplaat.
Stap 5
Bak het geheel in de oven in 25 tot 30 minuten goudbruin en gaar.
Tip
Voeg voor extra groenten in partjes gesneden rode ui en plakjes zoete puntpaprika toe.
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk met veel groente
Ingrediƫnten
10 merguezworstjes
600 gr gekruide krieltjes
1 Grote winterpeen (of 2 iets kleinere)
250 gr Cherrytomaatjes
1 rode ui
2 rode puntparika's
Olijfolie
Zwarte peper
zout
600 gr gekruide krieltjes
1 Grote winterpeen (of 2 iets kleinere)
250 gr Cherrytomaatjes
1 rode ui
2 rode puntparika's
Olijfolie
Zwarte peper
zout
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
1493821
Homepage ID
2022689
Teller
0
Bron
Picnic
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht