Bereidingswijze
Guacamole:
Prak het vruchtvlees in een kom
Doen de citroensap en mais erdoor
Tot slot tabasco
Afgedekt in koelkast bewaren
Beetje olie in pan en prei en knoflook ‘zacht' laten worden
Gehakt erbij met de tacokruiden
Polpa toevoegen en 1 min laten doorkoken
Opmaken:
1/2 nachos in schaal
Ijsbergsla erop
Andere 1/2 nachos erop
Gehaktmengsel
Cheddar in stukken erover heen
Bestrooien met geraspte kaas
8 min in oven 180
Prak het vruchtvlees in een kom
Doen de citroensap en mais erdoor
Tot slot tabasco
Afgedekt in koelkast bewaren
Beetje olie in pan en prei en knoflook ‘zacht' laten worden
Gehakt erbij met de tacokruiden
Polpa toevoegen en 1 min laten doorkoken
Opmaken:
1/2 nachos in schaal
Ijsbergsla erop
Andere 1/2 nachos erop
Gehaktmengsel
Cheddar in stukken erover heen
Bestrooien met geraspte kaas
8 min in oven 180
Aantal personen
8.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Eens een keer wat anders dan de gehakt variant!
Ingrediënten
1 rijpe avocado
75 gr mais
1 el citroensap
5 druppels tabasco
200 gr tortilla / nachochips (kaas)
75 gr cheddar kaas
100 gr geraspte kaas
50 gr ijsbergsla
65 gr creme fraiche
300 gr kipfilet (maken we pulled chicken van)
200 gr frito tomatensaus
1 tomaat in blokjes
100 kidneybonen
50gr zwarte olijven in ringetjes
2 tenen knoflook
1/2 prei
75 gr mais
1 el citroensap
5 druppels tabasco
200 gr tortilla / nachochips (kaas)
75 gr cheddar kaas
100 gr geraspte kaas
50 gr ijsbergsla
65 gr creme fraiche
300 gr kipfilet (maken we pulled chicken van)
200 gr frito tomatensaus
1 tomaat in blokjes
100 kidneybonen
50gr zwarte olijven in ringetjes
2 tenen knoflook
1/2 prei
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Mexicaans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1493816
Homepage ID
2964207
Teller
0
Bron
Variatie op recepten Smulweb
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht