Bereidingswijze
Guacamole:
Prak het vruchtvlees in een kom
Doen de citroensap en mais erdoor
Tot slot tabasco
Afgedekt in koelkast bewaren
Beetje olie in pan en prei en knoflook ‘zacht' laten worden
Gehakt erbij met de tacokruiden
Polpa toevoegen en 1 min laten doorkoken
Opmaken:
1/2 nachos in schaal
Ijsbergsla erop
Andere 1/2 nachos erop
Gehaktmengsel
Cheddar in stukken erover heen
Bestrooien met geraspte kaas
8 min in oven 150 graden
Prak het vruchtvlees in een kom
Doen de citroensap en mais erdoor
Tot slot tabasco
Afgedekt in koelkast bewaren
Beetje olie in pan en prei en knoflook ‘zacht' laten worden
Gehakt erbij met de tacokruiden
Polpa toevoegen en 1 min laten doorkoken
Opmaken:
1/2 nachos in schaal
Ijsbergsla erop
Andere 1/2 nachos erop
Gehaktmengsel
Cheddar in stukken erover heen
Bestrooien met geraspte kaas
8 min in oven 150 graden
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Recept valt op elk feestje in goed aarde. Fijn als je geen ui mag.
Ingrediënten
Guacamole:
1 rijpe avocado
75 gr mais
1 el citroensap
5 druppels tabasco
200 gr tortilla / nachochips (kaas)
75 gr cheddar kaas
100 gr geraspte kaas
50 gr ijsbergsla
65 gr creme fraiche
400 gr (ve)gehakt
1 zakje tacokruiden
1 blik polpa (tomatenblokjes)
2 tenen knoflook
1/2 prei
1 rijpe avocado
75 gr mais
1 el citroensap
5 druppels tabasco
200 gr tortilla / nachochips (kaas)
75 gr cheddar kaas
100 gr geraspte kaas
50 gr ijsbergsla
65 gr creme fraiche
400 gr (ve)gehakt
1 zakje tacokruiden
1 blik polpa (tomatenblokjes)
2 tenen knoflook
1/2 prei
Hulpmiddelen & keukengerei
Braadpan
Ovenschaal
Ovenschaal
Leuke tips
Qua ingredienten: de ander helft van prei, mais en creme fraiche gebruik ik voor de nachoschotel met kip ;-)
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Mexicaans
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1493815
Homepage ID
2964207
Teller
0
Bron
Variatie op recepten Smulweb
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Koemelkvrij
Notenvrij
Vegetarisch