Bereidingswijze
Schaaf de plakjes komkommer. Halveer de geschilde sjalotjes en snij ze in dunne plakjes en voeg ze door de plakjes komkommer. Roer een dressing van de mayonaise, Griekse yoghurt , Italiaanse witte wijnazijn, peper en zout uit de molen, snuf knoflookpoeder en de agavesiroop. Proef de dressing en voeg zo nodig naar smaak meer zoet of zuur toe.
Werk de dressing door de komkommer en zet tot gebruik koel weg. Roer vlak voor het serveren nogmaals door.
Werk de dressing door de komkommer en zet tot gebruik koel weg. Roer vlak voor het serveren nogmaals door.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
De verhouding zoet-zuur is altijd een dingetje..... Manlief is meer voor het iets zoetere, vandaar, dat ik altijd even proef, of ik voor hem de juiste zoet-zuur verhouding heb. Ik serveerde de salade bij dit pittig-patatje-stoofvlees
Ingrediënten
Ruim een halve komkommer in plakjes geschaafd
2 sjalotjes geschild
2 tl gedroogde dille
snufje knoflookpoeder
peper en zout uit de molen naar smaak
4 tl Italiaanse witte wijnazijn ( of azijn naar keuze)
1 el mayonaise
1 el Griekse Yoghurt
1 kneepje agave siroop
2 sjalotjes geschild
2 tl gedroogde dille
snufje knoflookpoeder
peper en zout uit de molen naar smaak
4 tl Italiaanse witte wijnazijn ( of azijn naar keuze)
1 el mayonaise
1 el Griekse Yoghurt
1 kneepje agave siroop
Hulpmiddelen & keukengerei
Schaaf, snijplank en mes, kom
Leuke tips
Fris en lekker.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1493813
Homepage ID
2796273
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch