Bereidingswijze
Oven voorverwarmen 180 graden
Paprika in ovenschaal.
Besprenkel met olijfolie ,peper en zout
Daarna 5 min in oven.
Zet een pan op het vuur met wat olijfolie
Bak de ui en knoflook kort aan voeg de peper en het gehakt toe.
Kruid met peper , zout kardemon, kaneel, koriander en rad el hamont.
Voeg de Oesterzwammen toe en bak ze mee.
Vul de paprika's met het gehakt mengsel en strooi de geraspte kaas erop.
Daarna nog 7 min in de oven
Paprika in ovenschaal.
Besprenkel met olijfolie ,peper en zout
Daarna 5 min in oven.
Zet een pan op het vuur met wat olijfolie
Bak de ui en knoflook kort aan voeg de peper en het gehakt toe.
Kruid met peper , zout kardemon, kaneel, koriander en rad el hamont.
Voeg de Oesterzwammen toe en bak ze mee.
Vul de paprika's met het gehakt mengsel en strooi de geraspte kaas erop.
Daarna nog 7 min in de oven
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Koolhydraatarme
Lekker met ei en knolsknolselderijĀ
Ingrediƫnten
2 grote rode punt paprika's
1 ui gesnipperd
1 teen knoflook fijngesneden
500 gram half om half gehakt ( heb rundergehakt gebruikt)
1/2 rode peper gesnipperd
2 th kardemon poeder
2 th kaneel
3 th korianderzaad
Mespunt ras el hanout
150 gram oesterzwam gescheurd in stukjes
100 gram Geraspte kaas
1 ui gesnipperd
1 teen knoflook fijngesneden
500 gram half om half gehakt ( heb rundergehakt gebruikt)
1/2 rode peper gesnipperd
2 th kardemon poeder
2 th kaneel
3 th korianderzaad
Mespunt ras el hanout
150 gram oesterzwam gescheurd in stukjes
100 gram Geraspte kaas
Hulpmiddelen & keukengerei
Oven
Ovenschaal
Ovenschaal
Leuke tips
Ook heel erg lekker de gevulde punt paprika's van Sergio Herman.
Deze zijn niet koolhydraatarm maar super lekker
Deze zijn niet koolhydraatarm maar super lekker
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1493799
Homepage ID
2067488
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht