Bereidingswijze
Verwarm in een steelpan de heks'nkaas met de slagroom op laag vuur en roer glad.
Voeg de geraspte kaas en paprika toe. Laat de kaas al roerend smelten in de warme kaasroom.
Zet de kaasfondue op tafel en serveer met de komkommer, tomaat en grissini om te dippen.
Voeg de geraspte kaas en paprika toe. Laat de kaas al roerend smelten in de warme kaasroom.
Zet de kaasfondue op tafel en serveer met de komkommer, tomaat en grissini om te dippen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heks'nkaas paprika fondeu
lekker om te dippen op een feestje
lekker om te dippen op een feestje
Ingrediƫnten
200 g Heks'nkaas origineel
1 rode paprika
200 ml slagroom
175 g geraspte jong belegen kaas
400 g snackkomkommertjes
250 g snoeptomaatjes
150 g volkoren grissini
1 rode paprika
200 ml slagroom
175 g geraspte jong belegen kaas
400 g snackkomkommertjes
250 g snoeptomaatjes
150 g volkoren grissini
Hulpmiddelen & keukengerei
Klein fondeubakje op een waxine lichtje
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1493798
Homepage ID
853758
Teller
0
Bron
Jumbo
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch