Bereidingswijze
Oven voorverwarmen 180 graden
Broccolie roosjes blancheren
Prei en champignons bakken in een beetje boter.
Verwarm creme-fraice met de blauwaderkaas .
Vet ovenschaal in met boter , en wrijf in met het teentje knoflook.
Kabeljauw kruiden met peper en zout
Leg de kabeljauw in de schaal.
Voeg de groenten toe.
Giet de saus er over.
Daarop de geraspte kaas.
Zet de ovenschaal 20 min in de oven
Broccolie roosjes blancheren
Prei en champignons bakken in een beetje boter.
Verwarm creme-fraice met de blauwaderkaas .
Vet ovenschaal in met boter , en wrijf in met het teentje knoflook.
Kabeljauw kruiden met peper en zout
Leg de kabeljauw in de schaal.
Voeg de groenten toe.
Giet de saus er over.
Daarop de geraspte kaas.
Zet de ovenschaal 20 min in de oven
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
koolhydraatarm gerecht
Ingrediƫnten
100 gram prei in ringetjes
300 gram broccoliroosjes
100 gram champions in plakjes.
1 teen knoflook
4 ons kabeljauw
135 gram blauwaderkaas
125 ml creme-fraice
100 gram geraspte kaas
300 gram broccoliroosjes
100 gram champions in plakjes.
1 teen knoflook
4 ons kabeljauw
135 gram blauwaderkaas
125 ml creme-fraice
100 gram geraspte kaas
Hulpmiddelen & keukengerei
Oven
Ovenschaal
Ovenschaal
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1493797
Homepage ID
2067488
Teller
0
Bron
Tijdschrift
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht