egg holandaise wat niet bestond.

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 11/25/2022 - 16:56
Bereidingswijze
Meng de ingredienten voor de saus en zet koel weg.
besmeer de boterham zakjes met wat olijf olie ( aan de binnenkant!) , breng water aan de kook zet daarna op suddeer of uit , zet de zakjes in een kom of kopje , tik daar even een ei in voorzichtig! dooier moet heel blijven.
hand de de zakjes voor +/_ 3 minuten in het water.
besmeer ondertussen de beschuitbollen met een laag mayo , dan garnalen en vervolgens het ei er op , de saus kan er over of er naast net wat je wil.
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heel veel landen hebben een eigen gepocheerd  ei, egg norwegian is niks anders dan met zalm en honing mosterd mayo , benedict met hollandaise saus ( wat totaal niks met holland te maken heeft) 
Met het grote interweb zag ik niks we hebben geen eigen saus , en geen eigen ei , zelf knutselen maar weer.
Ingrediënten
2 beschuitbollen ( bij de appie weer verkrijgbaar )
2 grote eieren
100 gram hollandse garnalen
mayonaise
saus :
mayonaise 1 el.
paar druppels worcester saus
2 tl parikapoeder
1 el curry ketchup.
Hulpmiddelen & keukengerei
Kookpan
2 boterhamzakjes
mengkom
2 kopjes
Leuke tips
Voor extra pit leg op elke bol een ansjovis ,
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1493789
Homepage ID
2289241
Teller
0
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
hans3333