Tulband savooiekool gehakt

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 11/24/2022 - 21:09
Bereidingswijze
Verwarm oven 15 minuten voor, groene kool of savooiekool schoonmaken door de midden nerf eruit te snijden, goed wassen, gehakt aanmaken met ei zout en peper en ketjap goed kneden als het te vochtig is wat paneermeel erbij . Moet stijf zijn koollaag onder in schaal dan laag gehakt en met laag kool eindigen,afsluiten met aluminiumfolie. Zet schaal 30 minuten in de oven
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
familie recept mijn moeder maakte het graag rond sinterklaasfeest 
Ingrediënten
Savooiekool, rundergehakt ketjap
Hulpmiddelen & keukengerei
Oven, tulband of ovenschaal met aluminiumfolie
Leuke tips
Je kunt de koolbladeren 2 minuten blancheren na het schoonmaken en laten afkoelen
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1493781
Homepage ID
1418345
Teller
0
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
desireevandiepen