Franse Uien - Aardappelen schotel -

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 11/24/2022 - 09:01
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 190°C en vet een ovenschaal in met olie, boter of anti-aanbakspray. Opzij zetten.
-roer in een grote kom de uiensoepmix, uiensoep en gesmolten boter door elkaar. Voeg aardappelen en gesneden ui toe en roer dooreen
-Breng het mengsel over in de voorbereide ovenschaal en verdeel het gelijkmatig. Dek de schaal goed af met folie en bak 30 minuten.
-bak door tot de aardappelen gaar zijn, 30-40 minuten. Halverwege de kooktijd omroeren.
-Bedek met geraspte kaas, dek de schaal opnieuw af met folie en laat rusten tot de kaas is gesmolten, ongeveer 10 minuten.
Serveer en geniet!
Afbeelding
Franse Uien - Aardappelen schotel -
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze Franse uienaardappelen  doen denken aan echte Franse uiensoep...... 
Ingrediënten
1 pakje droge uiensoepmix
1 blik Franse uiensoep
boter, gesmolten
1,250 kg aardappelen, geschild en in stukjes van circa 2,5 cm gesneden
1 ui, gesnipperd
150 g Gruyère of Zwitserse kaas, geraspt
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1493774
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
chef = KRISTY NORRELL
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
marcdepester