Bereidingswijze
Kook de bucatini in gezouten water.
Verhit de pan met een beetje olijfolie
Op het moment dat het water kookt voeg de ansjovis, de look en de kerstomaatjes toe. Bak op medium vuur 3 a 4 minuutjes.
Voeg 1 EL kappers toe. bak 3 a 4 minuten en voeg de pasta rechtstreeks uit de pot toe.
Bevochtig met wat kookvocht . Meng goed.
Voeg een goed handvol rucola toe en wat "Fluer de sel"é. Meng goed en voeg de tonijn met olie en al toe.
Beetje citroen naar smaak toevoegen .
Schep de pasta mooi op een bord en bedek met wat verse rucola.
Verhit de pan met een beetje olijfolie
Op het moment dat het water kookt voeg de ansjovis, de look en de kerstomaatjes toe. Bak op medium vuur 3 a 4 minuutjes.
Voeg 1 EL kappers toe. bak 3 a 4 minuten en voeg de pasta rechtstreeks uit de pot toe.
Bevochtig met wat kookvocht . Meng goed.
Voeg een goed handvol rucola toe en wat "Fluer de sel"é. Meng goed en voeg de tonijn met olie en al toe.
Beetje citroen naar smaak toevoegen .
Schep de pasta mooi op een bord en bedek met wat verse rucola.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijken snel gerechtje dat er ALTIJD even tussen kan.
Een toppertje.
Een toppertje.
Ingrediënten
250 gram bucatini; 2 gesneden tenen look; 2 gehakte ansjovis lilets; 1 EL kappers; 200 gram tonijn in olie; beetje jonge rucola; 4- 6 kersttomaatjes (in 4 gesneden); 1/2 geneden chilipepertje; olijfolie; pezo; beetje "fleur de sel"
Hulpmiddelen & keukengerei
diepe pan; kookpot: tang; pastaschepper
Video URL
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1493767
Homepage ID
1250941
Teller
0
Bron
You tube, Food tube
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht