Bereidingswijze
- meng zout, piment, kurkuma en bruine suiker in een kleine kom. Plaats vervolgens in een glazen mengkom de mosterdzaadjes, Guinness en azijn. Voeg het kruidenmengsel toe
-Dek af en laat het mengsel ongeveer 24-36 uur ongestoord staan.
-Voeg als laatste de honing en kaneel toe. Gebruik een staafmixer om de vaste stoffen te breken.
Plaats in glazen potten en sluit af, laat de mosterd vervolgens twee tot drie dagen rusten voordat u hem gebruikt.
-Dek af en laat het mengsel ongeveer 24-36 uur ongestoord staan.
-Voeg als laatste de honing en kaneel toe. Gebruik een staafmixer om de vaste stoffen te breken.
Plaats in glazen potten en sluit af, laat de mosterd vervolgens twee tot drie dagen rusten voordat u hem gebruikt.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Zin in een pittige mosterd uit Ierland ? Dit gaat geweldig met Ierse worsten en puree. Dit is zo eenvoudig te maken en je hebt alleen een blender nodig.
Ingrediënten
200 g bruine mosterdzaadjes
100 g gele mosterdzaadjes
45 cl Guinness
24 cl appelciderazijn
3 tl zout
1 tl piment
¼ tl kurkuma
50 g bruine suiker
3 eetlepels honing
¼ tl kaneel
100 g gele mosterdzaadjes
45 cl Guinness
24 cl appelciderazijn
3 tl zout
1 tl piment
¼ tl kurkuma
50 g bruine suiker
3 eetlepels honing
¼ tl kaneel
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Iers
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1493754
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
Analida Braeger
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch