Peer met walnotencrème

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 11/20/2022 - 17:23
Bereidingswijze
Verwijder het klokhuis van de peer en druppel er tegen het verkleuren wat citroensap over.

Meng de walnoten met , bieslook door de zuivelspread en breng op smaak met peper. Vul de holtes van de peer ermee. Leg op bordjes en serveer.


Afbeelding
Peer met walnotencrème
Peer met walnotencrème
Peer met walnotencrème
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Je weet niet wat je proeft !

Een simpel en snel gemaakt voorgerechtje,  dat ook nog als een hartig dessert, tussengerecht of amuse geserveerd kan worden. Klaar in 10 minuten en slechts 130 kcal. Bovendien is de peer een seizoensvrucht in de maand  november. Wij hebben ervan gesmuld. 
Ingrediënten
1 stevige peer geschild en gehalveerd
citroensap
15 gram walnoten klein gehakt
4 sprietjes bieslook gewassen en klein geknipt
30 gram zuivelspread light ( roomkaas)
peper uit de molen
Hulpmiddelen & keukengerei
Dunschiller , schaar , mes
Leuke tips
Snij de geschilde peer in kleine blokjes en verdubbel de zuivelspread, bieslook en walnoten. Werk alles voorzichtig door elkaar en serveer op een amuselepel of in kleine glaasjes en je hebt in no time een fantastische amuse.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1493750
Homepage ID
2796273
Teller
0
Bron
Voedingscentrum eigen tekst en foto's
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
Keukensloofje47