Bereidingswijze
Om de ijsblokjes te maken:
-Plaats 1-2 muntblaadjes in elke ruimte van een ijsblokjesvorm. Verdeel 1/4 tot 1/3 van de granaatappelpitjes over de ijsblokjesruimtes. Vul met water en vries 4 uur of langer in, tot het stevig is.
-Meng het granaatappelsap, sinaasappelsap en sinaasappellikeur in een grote punchkom over de ijsblokjes. Voeg de champagne toe en roer.
-Voeg plakjes sinaasappelsap en de resterende granaatappelpitjes toe aan het sap en serveer.
-Voeg eventueel meer muntblaadjes toe als garnering.
-Plaats 1-2 muntblaadjes in elke ruimte van een ijsblokjesvorm. Verdeel 1/4 tot 1/3 van de granaatappelpitjes over de ijsblokjesruimtes. Vul met water en vries 4 uur of langer in, tot het stevig is.
-Meng het granaatappelsap, sinaasappelsap en sinaasappellikeur in een grote punchkom over de ijsblokjes. Voeg de champagne toe en roer.
-Voeg plakjes sinaasappelsap en de resterende granaatappelpitjes toe aan het sap en serveer.
-Voeg eventueel meer muntblaadjes toe als garnering.
Afbeelding
Aantal personen
12.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze feestelijke en fruitige punch met bubbelende champagne en zelfgemaakte bevroren ijsblokjes voor 12 personen is een feestfavoriet ; kan ook gemakkelijk alcoholvrij worden gemaakt.Vervang de champagne door mousserende cider, of frisdrank als je de voorkeur geeft aan een niet-alcoholische punch.
Ingrediënten
200 g granaatappelpitjes, gescheiden
100 g muntblaadjes
1 liter gekoeld granaatappelsap
70 cl gekoeld sinaasappelsap
12 cl likeur met sinaasappelsmaak, zoals Grand Marnier
2 gekoelde flessen, 750 ml Champagne, Prosecco of andere mousserende witte wijn
1 sinaasappel, in schijfjes
**Om deze alcoholvrij te maken, vervangt u de champagne door 1 liter mousserende frisdrank met sinaasappelsmaak en laat u de likeur met sinaasappelsmaak weg.
100 g muntblaadjes
1 liter gekoeld granaatappelsap
70 cl gekoeld sinaasappelsap
12 cl likeur met sinaasappelsmaak, zoals Grand Marnier
2 gekoelde flessen, 750 ml Champagne, Prosecco of andere mousserende witte wijn
1 sinaasappel, in schijfjes
**Om deze alcoholvrij te maken, vervangt u de champagne door 1 liter mousserende frisdrank met sinaasappelsmaak en laat u de likeur met sinaasappelsmaak weg.
Leuke tips
Opmerkingen:
Zorg ervoor dat je sappen en champagne gekoeld zijn, zodat de ijsblokjes niet te snel smelten en je punch koud blijft tijdens het serveren.
Zorg ervoor dat je sappen en champagne gekoeld zijn, zodat de ijsblokjes niet te snel smelten en je punch koud blijft tijdens het serveren.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Alcoholische dranken
Recept ID
1493749
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
Pinterest - chef =
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch