Bereidingswijze
Doe alle ingrediënten in een grote kom en roer goed door elkaar. Bewaar gekoeld tot klaar om te serveren.
Deze saus is minimaal 1 week houdbaar in de koelkast en is heerlijk om te serveren met zoete aardappelfrietjes (mijn persoonlijke favoriet), een zelfgemaakte ui, tater tots en meer.
Deze saus is minimaal 1 week houdbaar in de koelkast en is heerlijk om te serveren met zoete aardappelfrietjes (mijn persoonlijke favoriet), een zelfgemaakte ui, tater tots en meer.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze saus is romig met een beetje pit en brengt je je favoriete smaken uit het klassieke steakhouse. Klop het op als aperitief of heerlijke snack om van alles te dippen of te smeren op hamburgers of sandwiches!
Ingrediënten
100 g mayonaise
2 eetlepels romige bereide mierikswortel
2 theelepels ketchup
¼ theelepel gerookte paprika
snuifje zout
⅛ theelepel knoflookpoeder
⅛ theelepel gedroogde oregano
scheutje zwarte peper
scheutje cayennepeper
2 eetlepels romige bereide mierikswortel
2 theelepels ketchup
¼ theelepel gerookte paprika
snuifje zout
⅛ theelepel knoflookpoeder
⅛ theelepel gedroogde oregano
scheutje zwarte peper
scheutje cayennepeper
Leuke tips
Deze saus is minimaal 1 week houdbaar in de koelkast en is heerlijk om te serveren met zoete aardappelfrietjes
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1493745
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest - chef = Amy Nash
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch