Pasta met spinazie en gerookte zalm

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 11/18/2022 - 10:57
Bereidingswijze
- Kook de pasta volgens verpakking beetgaar. Snipper ondertussen de ui en de teentjes knoflook fijn. Bak deze glazig in een grote hapjes of wokpan in een eetlepel olie.
- Voeg dan in etappes de spinazie toe totdat deze wat geslonken is, daarna doe je de Italiaanse kruiden, peper/zout en de room erbij.
- Doe de in stukjes gesneden zalm en gehalveerde tomaatjes erbij, schep alles door elkaar en verwarm het geheel enkele minuten.
- Voeg als laatste de pasta toe en schep weer alles goed door elkaar.
- Schep de pasta op borden en strooi er wat geroosterde pijnboompitten en geraspte Parmezaanse kaas overheen.
Afbeelding
Pasta met spinazie en gerookte zalm
Pasta met spinazie en gerookte zalm
Pasta met spinazie en gerookte zalm
Pasta met spinazie en gerookte zalm
Pasta met spinazie en gerookte zalm
Pasta met spinazie en gerookte zalm
Pasta met spinazie en gerookte zalm
Pasta met spinazie en gerookte zalm
Aantal personen
5.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een gezond en supersnel gerecht binnen een oogwenk op tafel. In de tijd dat je de pasta kookt heb je de "saus" klaar.
Ingrediƫnten
- 500 gram pasta
- 500 gram verse spinazie
- 200 ml kookroom
- 250 gram gerookte zalm
- 250 gram kleine tomaatjes
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- peper en zout
- 1 el Italiaanse kruiden
- handvol geroosterde pijnboompitten
- (olijf)olie
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1493741
Homepage ID
2066044
Teller
0
Bron
leuke recepten/ aangepast en in eigen keuken gemaakt en gefotografeerd
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
wilmiewillemse