Bereidingswijze
Bereiden
Verhit de olie en fruit het uitje en de knoflook aan, voeg de gezeefde tomaten, het water,bouillon tablet,chilisaus,gemberpoeder en de ketjap toe en verwarm de saus al roerend ca 10 min op zacht vuur.
Voeg evt. nog wat vruchtjes uit blik toe.(tropisch fruit)
Verhit de olie en fruit het uitje en de knoflook aan, voeg de gezeefde tomaten, het water,bouillon tablet,chilisaus,gemberpoeder en de ketjap toe en verwarm de saus al roerend ca 10 min op zacht vuur.
Voeg evt. nog wat vruchtjes uit blik toe.(tropisch fruit)
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een lekker gerecht een aanvullig voor een rijsttafel
Ingrediënten
Bereiden
Ingrediënten (4 pers.):
Dubbele kipfilet
1 a 2 uien
knoflook naar behoefte
blikje tomatenpuree
1 el ketjap
1 el ketchup
sambal naar behoefte
scheutje citroensap
3 kwart kopje suiker
zakje!! Conimex Babipangang saus,
of eigengemaakte perfecte pangangsaus.
"recept hier onder"
Bereiding:
De kipfilet in kleine blokjes snijden. Even aanbakken, uien en knoflook erbij. Daarna de rest van de ingredienten erbij doen. Daarna de mix van het zakje aangevuld met water (staat op zakje) erbij doen.
Het lekkerst is om alles een poosje te laten sudderen zodat alles goed 'trekt'.
Lekker met rijst. recept is ook lekker met hamlappen.
---------------------------------------------------------------------------------
Perfecte pangangsaus.
ingrediënten
* 1 eetl. olie
* 1 uitje fijn gesneden
* 2 teentjes knoflook fijn gesneden
* 2 1/2 dl gezeefde tomaten uit een pak
* 1/2 dl water
* 1/2 vlees bouillon tablet
* 4 eetl. chili saus
* 1 theel. gemberpoeder
* 1 eetl. ketjap
Ingrediënten (4 pers.):
Dubbele kipfilet
1 a 2 uien
knoflook naar behoefte
blikje tomatenpuree
1 el ketjap
1 el ketchup
sambal naar behoefte
scheutje citroensap
3 kwart kopje suiker
zakje!! Conimex Babipangang saus,
of eigengemaakte perfecte pangangsaus.
"recept hier onder"
Bereiding:
De kipfilet in kleine blokjes snijden. Even aanbakken, uien en knoflook erbij. Daarna de rest van de ingredienten erbij doen. Daarna de mix van het zakje aangevuld met water (staat op zakje) erbij doen.
Het lekkerst is om alles een poosje te laten sudderen zodat alles goed 'trekt'.
Lekker met rijst. recept is ook lekker met hamlappen.
---------------------------------------------------------------------------------
Perfecte pangangsaus.
ingrediënten
* 1 eetl. olie
* 1 uitje fijn gesneden
* 2 teentjes knoflook fijn gesneden
* 2 1/2 dl gezeefde tomaten uit een pak
* 1/2 dl water
* 1/2 vlees bouillon tablet
* 4 eetl. chili saus
* 1 theel. gemberpoeder
* 1 eetl. ketjap
Hulpmiddelen & keukengerei
Braadpan
Leuke tips
Lekker met rijst
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
1493739
Homepage ID
2356223
Teller
0
Bron
Mijn kook schift ah
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht