Bereidingswijze
Verwarm de bbq voor op 180 graden.
Week de plank minimaal een half uur in water.
Klop de eieren los , hak de verse kruiden fijn en snij de lenteui n ringetjes.
Doe het rundergehakt ,lenteui, gehakt kruiden, de eieren, pijnboompitten, fijngehakte kruiden , het amandelen en zout naar smaak in een kom en kneed goed door elkaar
Halveer de paprika's en verwijder de zaadlijsten.
Vul de gehalveerde paprika's met het gehakt mengsel en leg ze op de plank.
Leg de plank met de paprika's op de indirecte gedeelte van de bbg en sluit de bbg.
Na 45 min zijn ze klaar.
Garneer de paprika's met de takjes peterselie.
Week de plank minimaal een half uur in water.
Klop de eieren los , hak de verse kruiden fijn en snij de lenteui n ringetjes.
Doe het rundergehakt ,lenteui, gehakt kruiden, de eieren, pijnboompitten, fijngehakte kruiden , het amandelen en zout naar smaak in een kom en kneed goed door elkaar
Halveer de paprika's en verwijder de zaadlijsten.
Vul de gehalveerde paprika's met het gehakt mengsel en leg ze op de plank.
Leg de plank met de paprika's op de indirecte gedeelte van de bbg en sluit de bbg.
Na 45 min zijn ze klaar.
Garneer de paprika's met de takjes peterselie.
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk gerecht op de bbg
Ingrediënten
4 paprika's
500 gram rundergehakt
6 lente ui
2 tl gehakt kruiden
2 eieren
4 eetlepels pijnboompitten
4 eetlepels fijngehakte peterselie, salie, oregano, en rozemarijn.
4 eetlepels amandelen
Paar takjes peterselie voor de garnering
500 gram rundergehakt
6 lente ui
2 tl gehakt kruiden
2 eieren
4 eetlepels pijnboompitten
4 eetlepels fijngehakte peterselie, salie, oregano, en rozemarijn.
4 eetlepels amandelen
Paar takjes peterselie voor de garnering
Hulpmiddelen & keukengerei
Bbq
Cederhouten plank
Cederhouten plank
Leuke tips
Vul ook een courgette op deze manier ook lekker
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1493731
Homepage ID
2067488
Teller
0
Bron
Keurslager
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht