Bereidingswijze
DENK HIER AAN !! ( niet bij de totale bereidings tijd )
Week de rozijnen 48 uur in de port , Zodat de smaken goed kunnen intrekken
Gebruik voor dit gerecht een bbq met een deksel of een oven.
Snij met een scherp mes of een uitsteek ring een diepe deksel uit de camembert en lepel hem een beetje uit. ( denk er aan dat er een bodem in de camembert blijft)
Schep er vervolgens de geweekte rozijnen in en zet het dekseltje er weer op.
Zet de camembert op een stuk aluminiumfolie op de bbg of in de oven op 170 graden .
Maar heel kort tot de kaas zacht aanvoelt zoals een stuk rood vlees.
Serveer er plakjes stokbrood bij
Week de rozijnen 48 uur in de port , Zodat de smaken goed kunnen intrekken
Gebruik voor dit gerecht een bbq met een deksel of een oven.
Snij met een scherp mes of een uitsteek ring een diepe deksel uit de camembert en lepel hem een beetje uit. ( denk er aan dat er een bodem in de camembert blijft)
Schep er vervolgens de geweekte rozijnen in en zet het dekseltje er weer op.
Zet de camembert op een stuk aluminiumfolie op de bbg of in de oven op 170 graden .
Maar heel kort tot de kaas zacht aanvoelt zoals een stuk rood vlees.
Serveer er plakjes stokbrood bij
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit gerecht kun je voor nagerecht , bijgerecht ,amuse of op borrelplank maken.
Ingrediƫnten
1 of 2 camembert afhankelijk van de grootte
50 gram rozijnen
125 ml rode port
1 stokbrood
50 gram rozijnen
125 ml rode port
1 stokbrood
Hulpmiddelen & keukengerei
Bbq of oven
Aluminiumfolie
Aluminiumfolie
Leuke tips
Je kunt de rozijnen ook in rum weken
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1493730
Homepage ID
2067488
Teller
0
Bron
Keurslager
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht