Bereidingswijze
Meng radijs , rode ui ,knoflook en de sushigember.
Meng de avocado met de mayonaise en en breng op smaak met peper en zout
Opmaak
Doe de nieuwe haring in de opmaak ring en druk dit aan.
Daarop het radijs mengsel.
Weer even aandrukken.
Als laatste een dun laagje avocado creme.
Haal de ring eraf .
Als laatste op het torentje wat cress of wat je wilt gebruiken
Meng de avocado met de mayonaise en en breng op smaak met peper en zout
Opmaak
Doe de nieuwe haring in de opmaak ring en druk dit aan.
Daarop het radijs mengsel.
Weer even aandrukken.
Als laatste een dun laagje avocado creme.
Haal de ring eraf .
Als laatste op het torentje wat cress of wat je wilt gebruiken
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk gerecht en ziet er mooi uit
Ingrediƫnten
75 gram radijs in kleine blokjes
1 teen knoflook geperst
1/2 rode ui in kleine blokjes
1/2 eetlepel sushigember fijn gesneden ( e.v.t wat meer na smaak).
2 haringen in kleine blokjes
1 avocado fijn geprakt
1 eetlepel mayonaise
Peper en zout
Voor de afwerking wat dille , cres of eetbare bloempjes
1 teen knoflook geperst
1/2 rode ui in kleine blokjes
1/2 eetlepel sushigember fijn gesneden ( e.v.t wat meer na smaak).
2 haringen in kleine blokjes
1 avocado fijn geprakt
1 eetlepel mayonaise
Peper en zout
Voor de afwerking wat dille , cres of eetbare bloempjes
Hulpmiddelen & keukengerei
Ring voor opmaak
Leuke tips
Ook lekker geen avocado creme gebruiken maar een paar puntjes kewpi saus
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1493729
Homepage ID
2067488
Teller
0
Bron
Kookboek
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht