Bereidingswijze
Kruid de zeeduivelblokjes lichtjes met peper en zout. Leg ze op een bakpapier in een stoommandje. Verdeel er de geraspte gember over.
Zet het deksel op het stoommandje en stoom boven een met water gevulde pot gedurende 4 minuten. Leg de knoflook en de lente-uitjes boven op de vis en stoom nog één minuutje verder.
Kook de rijst beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de sojasaus met de sesamolie in een sauspannetje.
Verdeel de gestoomde zeeduivelblokjes over de borden en besprenkel ze met de Aziatische-saus. Werk af met verse koriander. Serveer met de Basmatirijst
Zet het deksel op het stoommandje en stoom boven een met water gevulde pot gedurende 4 minuten. Leg de knoflook en de lente-uitjes boven op de vis en stoom nog één minuutje verder.
Kook de rijst beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de sojasaus met de sesamolie in een sauspannetje.
Verdeel de gestoomde zeeduivelblokjes over de borden en besprenkel ze met de Aziatische-saus. Werk af met verse koriander. Serveer met de Basmatirijst
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Supersnel en superlekker , met een Aziatische toets !
Ingrediënten
600 g zeeduivel filets in blokjes
1 el gember , geraspt
1 teentje knoflook , fijngesneden
4 lente-uien , in ringetjes
peper en zout
200 g rijst
1 el dragon
1 el sesamolie
2 el sojasaus
1 bosje koriander
Basmatirijst
1 el gember , geraspt
1 teentje knoflook , fijngesneden
4 lente-uien , in ringetjes
peper en zout
200 g rijst
1 el dragon
1 el sesamolie
2 el sojasaus
1 bosje koriander
Basmatirijst
Hulpmiddelen & keukengerei
stoommandje - kookpot - bakpapier - rijstkoker of kookpot - sauspannetje
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1493719
Homepage ID
3038628
Teller
0
Bron
lekkervanbijons.be
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht