Oosterse groentesoep met rundvlees

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 11/15/2022 - 15:53
Bereidingswijze
Wikkel de biefstuk in keukenfolie en leg ongeveer 20 minuten in de diepvriezer zodat het vlees makkelijker in dunne reepjes te snijden is.
Snijd de wortelen , met een dunschiller , in dunnen reepjes. Veeg de oesterzwammen schoon en snijd in schijfjes.
Kook de noedels gaar volgens de gebruiksaanwijzing. Laat ze na het afgieten nog even schrikken onder de koude kraan.
Snijd de biefstuk in dunne reepjes van 0,5 cm breed en verdeel ze , samen met de noedels over 4 soepkommen.
Verwarm de rundsbouillon met sojasaus , sesamolie , geraspte gember en sherry. Voeg de groenten toe en laat 3 minuten meekoken.
Verdeel de hete runderbouillon over de 4 soepkommen. Serveer er naar believen nog wat koriander en sojasaus bij.
Afbeelding
Oosterse groentesoep met rundvlees
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijk lekker oosterse gevulde soep met een krachtige bouillon.
Ingrediƫnten
250 g biefstukken
125 g noedels
2 lente-uien
50 g wortelen
50 g oesterzwammen
25 g sojascheuten
4 takjes koriander
2 tl sesamolie
1/2 l runderbouillon
1 el sojasaus
1 el gember , geraspt
1 el sherry
Hulpmiddelen & keukengerei
keukenfolie - dunschiller - borsteltje - kookpot
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
1493718
Homepage ID
3038628
Teller
0
Bron
lekkervanbijons.be
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
Peter6003