Bereidingswijze
Snij de ui grof in stukjes en bak deze aan totdat ze er glazig uitzien. Snijd vlees in kleine blokjes van 1 a 2 cm,mlicht kruiden met peper en zout ten rol dit door de bloem. Het vlees nadien licht aanbakken totdat lichtbruin korstje ontstaat. Snij de plak ontbijtkoek in kleine blokjes van 1 cm
Voeg de uien, vlees , ontbijtkoek, tomatenpuree, wijn en specerijen samen in de slowcooker en laat dit 7 uurtjes op stand ‘low' rustig pruttelen
Voeg de uien, vlees , ontbijtkoek, tomatenpuree, wijn en specerijen samen in de slowcooker en laat dit 7 uurtjes op stand ‘low' rustig pruttelen
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heb het recept van meerdere recepten samengesteld zoals het mij lekker leek
Ingrediënten
300 gr rundvlees
500 gr uien
70 gr tomatenpuree
350 ml runderbouillon (1/2 bouillonblokje)
1 plak ontbijtkoek
25 gr bloem
25 gr boter/olijfolie
Glas rode wijn
2 teentjes knoflook
1/2 tl kruidnagel
2 laurierblaadjes
1/4 tl el ras hanout
1/4 tl cayennepeper
1/2 tl gerookte paprikapoeder
500 gr uien
70 gr tomatenpuree
350 ml runderbouillon (1/2 bouillonblokje)
1 plak ontbijtkoek
25 gr bloem
25 gr boter/olijfolie
Glas rode wijn
2 teentjes knoflook
1/2 tl kruidnagel
2 laurierblaadjes
1/4 tl el ras hanout
1/4 tl cayennepeper
1/2 tl gerookte paprikapoeder
Hulpmiddelen & keukengerei
Koekepan
Slowcooker
Slowcooker
Leuke tips
Serveren met rode kool en rijst of aardappelpuree
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1493710
Homepage ID
1961794
Teller
0
Bron
Samengesteld vanaf smulweb
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht