Bereidingswijze
1. kook de pasta ‘' all dente''

2. bak de garnalen gedurende 3 minuten in roomboter. 

3. voeg 1 teentje knoflook toe en bak 2 minuten mee. 

4. voeg 200ml kookroom toe en breng aan de kook. 

5. voeg het sap en rasp van een halve citroen toe aan de saus.
6. breng saus op smaak met peper en zout en voeg de pasta toe.
7. bestrooi de pasta met verse peterselie en parmezaanse kaas en serveer.
2. bak de garnalen gedurende 3 minuten in roomboter. 

3. voeg 1 teentje knoflook toe en bak 2 minuten mee. 

4. voeg 200ml kookroom toe en breng aan de kook. 

5. voeg het sap en rasp van een halve citroen toe aan de saus.
6. breng saus op smaak met peper en zout en voeg de pasta toe.
7. bestrooi de pasta met verse peterselie en parmezaanse kaas en serveer.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een passie voor de Italiaanse keuken.
Ingrediënten
Spaghetti 300gr
Citroen
Parmezaanse kaas 100gr
Roomboter 50gr
Kookroom 200ml
Peper en zout
Peterselie
Citroen
Parmezaanse kaas 100gr
Roomboter 50gr
Kookroom 200ml
Peper en zout
Peterselie
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1493709
Homepage ID
2982023
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht