Bereidingswijze
-Mayonaise, ei, suiker, oude laurier, citroensap en peterselie door elkaar mengen en goed mengen, dit is je imperiale saus.
-doe het krabvlees voorzichtig in de keizerlijke saus en zorg ervoor dat u het krabvlees niet breekt.
-plaats porties in de ovenschaal van uw keuze, gebruik ramequins of kleine ovenschalen
-bestrooi de krab imperial met wat oude laurier of paprikapoeder.
-Bak in een oven van 180°C gedurende 20-25 minuten (de bovenkant wordt goudbruin) of totdat een thermometer een interne meting van 74°C krijgt
-Laat het een paar minuten afkoelen voordat je het serveert, het zal stollen en smaakvoller zijn als het iets afkoelt.
-doe het krabvlees voorzichtig in de keizerlijke saus en zorg ervoor dat u het krabvlees niet breekt.
-plaats porties in de ovenschaal van uw keuze, gebruik ramequins of kleine ovenschalen
-bestrooi de krab imperial met wat oude laurier of paprikapoeder.
-Bak in een oven van 180°C gedurende 20-25 minuten (de bovenkant wordt goudbruin) of totdat een thermometer een interne meting van 74°C krijgt
-Laat het een paar minuten afkoelen voordat je het serveert, het zal stollen en smaakvoller zijn als het iets afkoelt.
Afbeelding
Aantal personen
3.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Crab Imperial is een tijdloos gerecht gemaakt van vers krabvlees. U zult genieten van hoe gemakkelijk het is om dit klassieke gerecht bijna net zo leuk te maken als dat u ervan zult houden om het op te eten! Dit gerecht kan worden gemaakt met je favoriete krabvlees en kan ook worden gebruikt als vulling voor kreeft, garnalen, champignons en vis.
Ingrediënten
45o gr krabvlees
110 g (Hellman's) Mayonnaise
1 el sugar
1el old bay kruiden
1 tl laurier
1 tl Italiaanse peterselie fijngehakt
1 ei licht geklopt (gebruik voor een rijkere versie twee eidooiers)
½ tl citroensap
*de oude laurier strooi je op de top van de afgewerkte krab imperial voor het bakken
110 g (Hellman's) Mayonnaise
1 el sugar
1el old bay kruiden
1 tl laurier
1 tl Italiaanse peterselie fijngehakt
1 ei licht geklopt (gebruik voor een rijkere versie twee eidooiers)
½ tl citroensap
*de oude laurier strooi je op de top van de afgewerkte krab imperial voor het bakken
Hulpmiddelen & keukengerei
Kleine ovenschoteltjes of rammequins
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1493691
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
Pinterest - chef = Dennis Littley
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht