Bereidingswijze
Bak de ciabatta's af in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de champignons in stukjes en bak ze in een klontje boter. Kruid met peper en zout.
Kluts de eieren in een kom en voeg er melk , Parmezaanse kaas , truffelptapenade , peper en zout aan toe. Smelt een klontje boter in een diepe pan op het vuur eb giet er het eiermengsel in. Laat al roerend stollen.
Snij de ciabatta's open ne beleg ze met enkele blaadjes rucola de gebakken champignons en het roerei.
Snijd de champignons in stukjes en bak ze in een klontje boter. Kruid met peper en zout.
Kluts de eieren in een kom en voeg er melk , Parmezaanse kaas , truffelptapenade , peper en zout aan toe. Smelt een klontje boter in een diepe pan op het vuur eb giet er het eiermengsel in. Laat al roerend stollen.
Snij de ciabatta's open ne beleg ze met enkele blaadjes rucola de gebakken champignons en het roerei.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een recept van Stephanie Bex. En heerlijk goed gevulde broodje voor de lunch.
Ingrediƫnten
4 mini-ciabatta's
6 eieren
1 scheutje melk
75 g Parmezaanse kaas , geraspt
1 grote el truffeltapenade
500 g champignons
1 tl gedroogde tijm
1 handje rucalo
boter
peper en zout
6 eieren
1 scheutje melk
75 g Parmezaanse kaas , geraspt
1 grote el truffeltapenade
500 g champignons
1 tl gedroogde tijm
1 handje rucalo
boter
peper en zout
Hulpmiddelen & keukengerei
kaasrasp , ovenrooster , diepe koekenpan , mengkom , garde
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1493678
Homepage ID
3038628
Teller
0
Bron
njam.tv
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch