Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180°C.
Meng de zachte boter met de verse kruiden. Plet de teen knoflook en meng deze er ook onder.
Snijd met een broodmes inkepingen in het stokbrood. Laat telkens ongeveer 2 cm tussen en snijd niet volledig door.
Smeer flink wat van de botermengeling tussen de snedes. Meng vervolgens de mozzarella en de emmentaler en doe deze ook tussen de sneden. Wikkel de broodjes in aluminiumfolie en zet 10 minuten in de oven. Doe de folie volledig open en laat nog eens 5-7 minuten bakken.
Serveer warm
Meng de zachte boter met de verse kruiden. Plet de teen knoflook en meng deze er ook onder.
Snijd met een broodmes inkepingen in het stokbrood. Laat telkens ongeveer 2 cm tussen en snijd niet volledig door.
Smeer flink wat van de botermengeling tussen de snedes. Meng vervolgens de mozzarella en de emmentaler en doe deze ook tussen de sneden. Wikkel de broodjes in aluminiumfolie en zet 10 minuten in de oven. Doe de folie volledig open en laat nog eens 5-7 minuten bakken.
Serveer warm
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een recept van Laurence Bemelmans. Lekkere broodjes bij scampi's met lookboter of met kikkerbilletjes in looksaus
Ingrediënten
2 halflange stokbroden
125 g gezouten boter (op kamertemperatuur)
1 teen knoflook
1 el bieslook (versnipperd)
1 el peterselie (versnipperd)
1 el oregano (versnipperd)
1 el rozemarijn (versnipperd)
50 g geraspte mozzarella
50 g geraspte emmentaler
125 g gezouten boter (op kamertemperatuur)
1 teen knoflook
1 el bieslook (versnipperd)
1 el peterselie (versnipperd)
1 el oregano (versnipperd)
1 el rozemarijn (versnipperd)
50 g geraspte mozzarella
50 g geraspte emmentaler
Hulpmiddelen & keukengerei
Mengkom , ovenrooster , aluminiumfolie , kaasrasp , broodmes
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Brood
Recept ID
1493677
Homepage ID
3038628
Teller
0
Bron
Njam.tv
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch