Bereidingswijze
Doe alle ingrediënten, behalve de koriander, in een blender en mix op hoog tot een mooie gladde massa.
Voeg koriander toe en pulseer tot gehakt, maar niet gepureerd.
Voeg koriander toe en pulseer tot gehakt, maar niet gepureerd.
Afbeelding
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
De perfecte pittige, subtiele korianderroomsaus voor elke maaltijd. Dompel het, bestrijk het of besprenkel het erover. De smaken van elk ingrediënt komen echt door!
Ingrediënten
130 g rauwe cashewnoten
250 gram water
60 g citroensap
3 teentjes knoflook
1 eetlepel sriracha (voeg 1 theelepel toe voor weinig tot geen kruiden, voeg meer toe voor meer kruiden)
1 theelepel zeezout
1 theelepel gerookte paprikapoeder
4 g koriander
250 gram water
60 g citroensap
3 teentjes knoflook
1 eetlepel sriracha (voeg 1 theelepel toe voor weinig tot geen kruiden, voeg meer toe voor meer kruiden)
1 theelepel zeezout
1 theelepel gerookte paprikapoeder
4 g koriander
Hulpmiddelen & keukengerei
mixer/keukenmachine
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Mexicaans
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1493675
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
Veggies don't - pinterest -
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch