Goulash uit slowcooker

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 11/07/2022 - 15:30
Bereidingswijze
Snij de ui in grove stukjes en fruit deze in de boter totdat deze er glazig uitzien en doe dit in de slowcooker.
Snij het vlees in blokjes van 1 a 2 cm, licht kruiden met peper en zout en rol de blokjes door de bloem. Bak het vlees aan totdat deze een lichtbruin korstje heeft. Versnipper de teentjes knoflook en punt de sperzieboontjes en snij deze in 3-en. Maak van het 1/2 bouillonblokje een bouillon met 350 ml water.
Voeg het vlees, knoflook, de sperzieboontjes, tomatenpuree, bouillon en de kruiden samen bij de uien in de slowcooker. Zet de slowcooker op stand ‘low' en laat dit 7 uur pruttelen
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heb het recept van meerdere recepten samengesteld zoals het mij lekker leek
 
Ingrediënten
300 gr runderlappen
20 gr bloem
11/2 rode paprika
11/2 grote ui
2 teentjes knoflook
75 gr sperzieboontjes
70 gr tomatenpuree
350 ml runderbouillon (van 1/2 bouillonblokje )
1 tl gerookte paprikapoeder
1/4 tl cayennepeper
2 laurierblaadjes
1/2 tl oregano
1/4 tl kruidnagel
Mespuntje oregano
20 gr boter / olijfolie
Peper en zout
Hulpmiddelen & keukengerei
Koekenpan
Slowcooker
Leuke tips
Serveren met rijst en doperwten
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Hongaars
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1493654
Homepage ID
1961794
Teller
0
Bron
Combinatie van meerdere recepten van smulweb😆
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
boelii