Bereidingswijze
- meng de boter, pompoen, bruine suiker, ei en vanille. Goed mengen.
-Meng in een aparte kom de bloem, bakpoeder, zout en kaneel. Goed mengen.
-Voeg het bloemmengsel toe aan het botermengsel en mix tot het net gemengd is. Meng de pecannoten erdoor.
-Spreid het beslag uit in een ingevette of beklede schotel
-Meng de suiker en kaneel in een kleine kom en strooi gelijkmatig over het beslag.
-Bak op 180°C gedurende 25-30 minuten.
-Meng in een aparte kom de bloem, bakpoeder, zout en kaneel. Goed mengen.
-Voeg het bloemmengsel toe aan het botermengsel en mix tot het net gemengd is. Meng de pecannoten erdoor.
-Spreid het beslag uit in een ingevette of beklede schotel
-Meng de suiker en kaneel in een kleine kom en strooi gelijkmatig over het beslag.
-Bak op 180°C gedurende 25-30 minuten.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk, lekker en snel klaar
Ingrediënten
100 g gesmolten boter
100 g pompoenpuree
200 g donkerbruine suiker
1 ei
1 tl vanille
250 g bloem
1/2 tl bakpoeder
1/2 tl zout
1 tl kaneel
100 g gehakte pecannoten
2 el suiker
1/2 tl kaneel
100 g pompoenpuree
200 g donkerbruine suiker
1 ei
1 tl vanille
250 g bloem
1/2 tl bakpoeder
1/2 tl zout
1 tl kaneel
100 g gehakte pecannoten
2 el suiker
1/2 tl kaneel
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1493640
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest - chef = Joni
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch