Bereidingswijze
Bak de spekblokjes uit,voeg de ui toe roer bak even tot ui glazig is, voeg dan de champignons toe.
Kook ondertussen de spruitjes in een paar min beetgaar.
Voeg de spruitjes aan het ui mengsel toe en roer het goed door elkaar.
Voeg nu de walnoten en de worst toe, doe het mengsel in een ovenschaal, bestrooi met de kaas, zet de schaal in een voor verwarmde oven 160 C. voor ca 15 min.
Kook ondertussen de spruitjes in een paar min beetgaar.
Voeg de spruitjes aan het ui mengsel toe en roer het goed door elkaar.
Voeg nu de walnoten en de worst toe, doe het mengsel in een ovenschaal, bestrooi met de kaas, zet de schaal in een voor verwarmde oven 160 C. voor ca 15 min.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lijkt me heerlijk om te maken.
Ingrediƫnten
750 gr kleine spruitjes
1 grote rookworst in plakjes
1 bakje champignons in plakjes
200 gr spekblokjes
1 grote ui gesnipperd
175 gr geraspte kaas
handvol gehakte walnoten
3 eetl. olijfolie
zout en peper
1 grote rookworst in plakjes
1 bakje champignons in plakjes
200 gr spekblokjes
1 grote ui gesnipperd
175 gr geraspte kaas
handvol gehakte walnoten
3 eetl. olijfolie
zout en peper
Leuke tips
Serveer met aardappelpuree.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1493639
Homepage ID
2428749
Teller
0
Bron
Ger Bakker
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht