Bereidingswijze
-Maak een rijke, middeldunne witte saus van de eerste vier ingrediënten.
-Voeg de overige ingrediënten toe en verwarm tot net onder het kookpunt.
-Serveer in bladerdeegschalen of over toastpunten.
-Voeg de overige ingrediënten toe en verwarm tot net onder het kookpunt.
-Serveer in bladerdeegschalen of over toastpunten.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk en overheerlijk .
Ingrediënten
1 el boter
2 el bloem
18 cl kippenbouillon
18 cl lichte crème
zout en versgemalen zwarte peper naar smaak
100 g scampi , in blokjes gesneden ( ontdarmt)
50 g kreeftenvlees, in blokjes gesneden
50 g Sint-jakobsschelpen, gehakt
1 el droge witte sherry
1 eigeel
2 el bloem
18 cl kippenbouillon
18 cl lichte crème
zout en versgemalen zwarte peper naar smaak
100 g scampi , in blokjes gesneden ( ontdarmt)
50 g kreeftenvlees, in blokjes gesneden
50 g Sint-jakobsschelpen, gehakt
1 el droge witte sherry
1 eigeel
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1493631
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
Marsha Gardner
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht