Scampitaart Charleston

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 11/04/2022 - 08:59
Bereidingswijze
-Leg de scampi op de bodem van een taartschaal.
-Meng in een kleine kom de broodkruimels, kaas, peterselie en cayennepeper. Voeg de boter, de citroenrasp en het citroensap toe. Gooi om meng dooreen en verdeel over de scampi.
-Bak in een voorverwarmde180°C oven gedurende 10 minuten tot het borrelt.

Zet een paar minuten onder de grill om bruin te worden.
Afbeelding
Scampitaart Charleston
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekkere scampitaart die helemaal niet moeilijk is om te bereiden 
Ingrediënten
500 g grote bevroren, gekookte, gepelde en ontdarmde garnalen, ontdooid
200 g panko broodkruimels
100 g . geraspte Parmezaanse kaas
1 el. gehakte peterselie
scheutje cayennepeper
wat boter, gesmolten
1 tl citroenrasp
1 tl citroensap
Hulpmiddelen & keukengerei
ronde taartvorm
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1493630
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester