Bereidingswijze
-Mix bloem, garnalenroomsoep, ui en melk
-doe de garnalen/kreeft en de sint-jakobsvruchten erbij , meng en doe ze in een braadpan van 1 liter.
-Verdeel geraspte kaas over het mengsel van garnalen en sint-jakobsschelpen.
-Gooi broodkruimels en gesmolten boter en strooi over kaas.
-Bak in de oven, 180°C gedurende 30 minuten.
Serveer de massa over rijst of toastpunten.
-doe de garnalen/kreeft en de sint-jakobsvruchten erbij , meng en doe ze in een braadpan van 1 liter.
-Verdeel geraspte kaas over het mengsel van garnalen en sint-jakobsschelpen.
-Gooi broodkruimels en gesmolten boter en strooi over kaas.
-Bak in de oven, 180°C gedurende 30 minuten.
Serveer de massa over rijst of toastpunten.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
In de restaurants op Cape Cod ( schiereiland bij Massachsettes ), wordt het geserveerd. Je kan kreeft, sint-jakobsschelpen of garnalen gebruiken, het maakt niet uit, ik gooi soms nog wat stevige stukjes vis in ~ of krabvlees uit blik.
Super lekker en niet moeilijk ! Kan worden geserveerd als voor- of hoofdgerecht
Super lekker en niet moeilijk ! Kan worden geserveerd als voor- of hoofdgerecht
Ingrediënten
250 g Sint-jakobsschelpen
250 g garnalen of kreeft, enz
2 uien, in blokjes gesneden (groen)
1 eetl peterselie
1 blik room garnalensoep
3 eetlepels bloem
12 cl melk
100 g geraspte monterey jack kaas
2 eetlepels gesmolten boter
1/2 theelepel paprikapoeder
100 g broodkruimels
250 g garnalen of kreeft, enz
2 uien, in blokjes gesneden (groen)
1 eetl peterselie
1 blik room garnalensoep
3 eetlepels bloem
12 cl melk
100 g geraspte monterey jack kaas
2 eetlepels gesmolten boter
1/2 theelepel paprikapoeder
100 g broodkruimels
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1493629
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
Zeevruchten Thermidor van Cape Cod
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht