Crepini met Zalm en Aardappelen

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 11/01/2022 - 05:59
Bereidingswijze
-Smeer een eetlepel slagroomkaas op het onderste deel van de crêpe.
-Voeg ongeveer 2 eetl. gekookte zalm, 1 eetl. aardappelpuree en 1 eetl. gekarameliseerde ui. (Voel je vrij om extra specerijen, kruiden toe te voegen, maar het is heerlijk alleen met deze 4 ingrediënten).
-Vouw de onderkant van de crêpe omhoog over de vulling.
-Vouw nu de zijkanten van de crêpe naar binnen, alsof je een envelop vouwt.
-Rol de crêpe op en over de vulling als een burrito en stop de randen naar binnen terwijl je rolt.
-Verwarm 2 eetl. Olijfolie in een koekenpan met antiaanbaklaag.
-Voeg de gevulde Crepini in een enkele laag toe en bak op middelhoog vuur, eenmaal draaiend, goudbruin en krokant, gedurende ongeveer 3-5 minuten.
-Voeg gesneden tomaten, groene ui en je favoriete kruiden toe.

Je kunt ze zo serveren of met een beetje zure room.
Afbeelding
Crepini met Zalm en Aardappelen
Crepini met Zalm en Aardappelen
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
14.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze hartige,  pannenkoeken/crepini zijn gevuld met gekookte zalm, aardappelpuree, gekarameliseerde ui en roomkaas. Maak van je overgebleven diner deze heerlijke wraps! Je kan ze op voorhand maken en tot één week bewaren in de koelkast 
Ingrediënten
750 g à 1 kg gekookte zalm
400 g aardappelpuree
1 grote ui, gesneden en gekarameliseerd
140 g gewone slagroomkaas of met bieslook
verse dille of je favoriete kruiden (optioneel)
Crepini Ei Wraps, 14 wraps (kant en klaar te koop)
gesneden kleurrijke tomaten, groene ui, kruiden voor decoratie
Leuke tips
Bewaar ze maximaal een week in de koelkast.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1493607
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest - chef = Anna
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester